søndag 13. september 2009

Bildeboom fra Safaripark

I går kveld var vi ute med noen venner av Eva, og spilte et slags bowlinglignende spill, Kegeln eller noe i den duren. Det er kun 9 kjegler, ikke 10 som i bowling, mindre kuler uten hull og banen ser slik ut:



I motsettning til bowling er det ikke kun om å gjøre å få ned flest kjegler. Man spiller forskjellige spill, for eksempel har man 3 åpne felter bak navnet ditt. Der skal du plassere resultatet av kastene dine, og går spillet ut på å få lavest 3-sifret tall plasserer du et lavt tall i første feltet osv. Et annet spill er et lagspill, med den hensikten at du skal bli kvitt alle tallene (under), og slår du ned 4 kjegler, strykes et 4-tall ut, og det laget som har blitt kvitt alle tallene har vunnet. Egentlig ganske morsomt, ikke like ensformig som bowling.

1
2 2
3 3 3
4 4 4 4
5 5 5 5 5
6 6 6 6
7 7 7
8 8
9

I dag var vi i Safaripark, en park hvor ene delen består av en del du kan kjøre gjennom, som om du er på safari. Rundt bilene gikk løver og tigre løst. Gikk er litt å ta i, de aller fleste lå bare å tittet dumt på alle bilene som kjørte forbi.

Den andre delen av parken var et lite tivoli, ikke med de største karusellene, men det var morsomt uansett. Er ikke veldig mye å skrive om parken, så jeg poster heller masse bilder.

Mange av dyrene var ikke lenger unna bilen enn dette.







For første gang på mange år kjørte jeg en tekoppkarusell, som faktisk var FORMA SOM EN TEKOPP!

Utsikten fra Tekoppen

Først sånn...

...så satt vi der oppe...

...og etter fritt fall...




Så regnet det en liten stund, og vi gikk på sirkusforestillingen

En Zebrahest fra ene siden...

...og fra den andre!


Og vel hjemme var været slik

Ingen kommentarer: